Ruilen & retourneren

Heeft u een artikel die u wilt ruilen of retourneren, neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij samen met u kijken wat er mogelijk is.

Wanneer kan ik mijn gekochte artikelen ruilen?

Bij Knuiman Tuinplanten kunt u binnen 14 dagen uw gekochte artikelen retourneren mits deze onbeschadigd en in originele verpakking bij ons aangeleverd wordt.
Enige uitzondering hierop is het wortelgoed (zoals beuken/liguster/etc …) of kluitgoed (zoals coniferen/laurier/taxus/etc …), deze kunnen niet geruild worden.

Wanneer kan ik mijn gekochte artikelen retourneren?

Bij Knuiman Tuinplanten heeft u 14 dagen retourrecht waarbij u zonder opgaaf van reden het product kunt retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Levende materialen zoals planten, bomen en struiken kunnen niet worden geretourneerd tenzij er met bevestiging van de ondernemer duidelijke sprake is van een beschadiging. Daarnaast is de regel dat als u het product aanplant u het product accepteert in de staat zoals deze is, u kunt het product in dat geval niet meer retourneren.