Bestellen, betalen, bezorgen en afhalen

Bestellen

Wilt u graag planten bestellen? Dat kan via de mail, webshop of telefonisch. Nu onze winkel grotendeels weer open is plaatsen we niet alle planten online wegens de grote drukte. Bent u op zoek naar planten of aantallen die niet in onze webshop staan, neem gerust even contact met ons op.

Bent u van plan grote aantallen producten te bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem even contact met ons op.

Betalen

In de webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:
  • iDEAL

Bezorgen

De bestelde planten worden door ons zelf bij u afgeleverd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Omdat wij onze bezorgingen zo efficiënt mogelijk willen uitvoeren is het niet mogelijk om een bezorgmoment tijdens het bestelproces aan te geven. Wel kunt u uw voorkeursdagen in de bestelnotities kenbaar maken, wij zullen proberen hier rekening mee te houden.
Wij bezorgen enkel in de regio, afhankelijk van waar u woont zullen er bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Afhalen

De bestelde planten kunnen bij onze winkel afgehaald worden op afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afhaalafspraak te maken. U kunt tijdens het afrekenen in de bestelnotities aangeven wanneer u uw bestelling zou willen ophalen. Wij proberen de bestelling op het door uw gekozen moment klaar te zetten. Mocht het door uw gekozen tijdstip "vol" zijn of niet passen in de planning dan nemen wij ten alle tijden tijdig contact met u op om een ander afhaalmoment in te plannen. Hoort u niets? Dan wordt uw bestelling klaar gezet op het door uw gekozen afhaalmoment.